Suami uyaina arshad. Uyaina Arshad

(TAHNIAH) Uyaina Arshad Dan Raja Syahiran Selamat Bergelar Suami Isteri

Majlis pernikahan pasangan itu dihadiri oleh 100 tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan rakan terdekat sahaja. Dalam majlis tersebut, Uyaina atau nama lengkapnyaSaidatul Naseha Uyaina Arshad, 29, telah dinikahkan oleh abang kandungnya, Mohd Attaful Uzair Arshad bersaksikan Pendaftar Penikahan Perceraian dan Rujuk Orang Islam Jabatan Agama Islam Wilayah Perseketuan, Mohd Abd Nasir Abdullah dan dua orang saksi. Baru-baru ini pelakon dan pengacara terkenal, Uyaina Arshad dan pasangannya, Raja Syahiran mengejutkan peminat dengan berita penikahan mereka yang mana tahu-tahu sahaja sudah sah bergelar suami isteri.

Next

Uyaina Arshad

Ternyata dengan pantas juga kedua-dua selebriti terbabit menerima ucapan dan doa ramai selepas Uyaina Arshad dan suami telah diumumkan memilih kelmarin sebagai hari bahagia mereka untuk disatukan.

Next

Uyaina Arshad

Sebenarnya kami sudah merancang pernikahan ini sejak beberapa bulan lalu namun banyak pertukaran dari segi perancangan majlis.

Next

Uyaina, Syahiran sah jadi suami isteri

Dunia ni dah banyak sangat bencna, malaptka dan benda buruk yang terjadi.

Uyaina, Syahiran sah jadi suami isteri

Pasangan selebriti ini mula berkenalan pada awal 2019 di sebuah program terbitan Astro dan Uyaina menerima rombangan merisik keluarga Syahiran pada Julai tahun lalu. Jadi, Uyaina dan Syahiran bercadang untuk melawat keluarga dan saudara mara yang tidak dapat menghadiri majlis pernikahan mereka untuk memperkenalkan satu sama lain dengan keluarga besar masing-masing.

Next

Gelagat Uyaina Arshad & suami jadi bualan ramai, "Blender jugak phone aku karang..."

Saat mendapat mahkota Puteri Muslimah Asia 2018. Islam ajar kita untuk cari ikhtiar dalam apa-apa hal sekalipun. Semoga kami dapat memikul tanggungjawab dan amanah ini sebaik mungkin.

Next

Uyaina Arshad dan Raja Syahiran sah bergelar suami isteri

Sebenarnya kami sudah merancang pernikahan ini sejak beberapa bulan lalu namun banyak pertukaran dari segi perancangan majlis. Berkongsi detik semasa isterinya sak1t, Raja Syahiran memberitahu dia sangat risau akan keadaan isterinya. Tambah pemilik nama Shaidatul Naseha Uyaina Arshad, dia tidak peduli sekiranya golongan tersebut tidak mahu mengambil suntikan vaksin namun tegasnya jangan bersikap angkuh dan berlagak terhadap perkara yang bukan kepakaran diri.

Next

Uyaina Arshad dan Raja Syahiran selamat bergelar suami isteri

Majlis akad nikah mereka dihadiri 100 orang tetamu yang berada dalam kalangan keluarga dan kenalan terdekat. Uyaina dalam pada itu memaklumkan bahawa dia dan Syahiran telah memilih negara Eropah sebagai lokasi bulan madu namun terpaksa menangguhkan hasrat tersebut berikutan kemunculan varian baharu COVID-19.

Next