Umur kak km. Biarkan Anak Bawah Umur Hisap Okok Ramai², Ini Respon Kak KM yg Mengejutkan

Terlalu subur... Kak KM nak ‘tutup kilang’ lepas bersalin anak keempat

Meriah majlis reveal gender yang dianjurkan oleh Kak KM.

Next

Biarkan Anak Bawah Umur Hisap Rokok Ramai

Sebelum ini Kak KM atau nama sebenar Liana Rosli pernah memberitahu ini merupakan anak terakhirnya kerana dia dan suami tidak lagi mempunyai perancangan untuk menambah zuriat lagi.

Next

Kak KM buat majlis aqiqah, tapi netizan tegur pasal baju tak sesuai

Dia sering menjadi bualan hangat wargamaya berikutan gemar muncul dengan aksi dan kelakuan yang membuat orang ramai menggeleng kepala. Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya memuji kereta mewah pilihan Kak KM yang cantik dengan warna menyala tersebut adalah rezeki untuk bayi yang dikandungnya. Dia sering menjadi bualan hangat wargamaya berikutan gemar muncul dengan aksi dan kelakuan yang membuat orang ramai menggeleng kepala.

Next

Ngentot di Kamar Mandi Sampai Becek

Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri sentiasa mencuri perhatian ramai apabila memuat naik gambar atau video menerusi laman sosial instagramnya. Sekali Ada Satu Benda Yang Buat Warganet Bimbang. Dalam video tersebut anak saya hanya h.

Next

Kak KM selamat melahirkan cahaya mata ke 4. Yang lebih buat kak KM teruja bila baby keluar pada tarikh hari ini

Menerusi laman sosial Instagram, Kak KM memuat naik sebuah video sedang meninjau kereta mewah berjenama Mercedes di sebuah ruang pertunjukan untuk tatapan umum.

Next

Biarkan Anak Bawah Umur Hisap Okok Ramai², Ini Respon Kak KM yg Mengejutkan

Sama ada dia akan ikut cara saya itu tak pastilah... Baju tak sempat jahit ke? Namun ramai juga netizen kongsi pengalaman melayan asap semasa kecik. Sebelum itu, menerusi Instagram, Kak KM berkongsi video dan gambar mengadakan majlis 'gender reveal' bersama keluarga di sebuah lokasi.

Next

Umur makin lanjut, Kak KM mula takut orang meluat tengok ‘marketing’ gelek lucah

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. TONTON VIDEO PENUH TEMUBUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INI Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Terbaru, Kak KM semalam ada memuat naik beberapa video menerusi Insta story di laman instagramnya yang mana sekali lagi mengundang kecaman ramai. Beliau selamat melahirkan cahaya mata keempat pada harini.