Spp one off. Semakan Keputusan Temuduga Pengambilan Guru One

Semakan Panggilan Temuduga Permohonan Guru One

Sekiranya saya mendapati telah tersilap memasukkan maklumat semasa permohonan dan telah menghantar permohonan beberapa hari yang lepas, bolehkah saya mengubah maklumat yang tersilap tadi? Adakah Graduan Pendidikan ini boleh dilantik sebagai guru di Sekolah Rendah? Gunakan background asli semasa ditemuduga.

SEMAKAN STATUS MySPP (Check Keputusan Temuduga PPP DG41 One

Saya telah mendaftar menggunakan MyID dan menetapkan kata laluan tetapi sehingga kini masih belum menerima e-mel daripada pihak SPP untuk mengaktifkan akaun dan kata laluan? Sekian, Rezza Sumber asal:.

Next

Cikgu Kongsi Tips Temuduga SPP Secara Atas Talian / Norma Baharu

BIOTEKNOLOGI Semenanjung Klik Di 27. Adakah permohonan saya yang terdahulu masih sah? MUZIK Semenanjung, Sabah dan Sarawak Klik Di 11.

Next

Semakan Penempatan Pengambilan Guru One

Ikuti perkongsian di bawah untuk ketahui opsyen yang terlibat dan cara buat semakan keputusan temuduga.

Next

Semakan Keputusan Temuduga SPP DG41 One

Perhatian: Anda perlu mengingati nama pertama ibu first name tanpa last name dan negeri kelahiran sama seperti yang didaftarkan semasa pendaftaran MyID.

Next

Myspp 2022, Cara Daftar Login Semakan Spp Guru One Off

Temu duga akan dilaksanakan secara berperingkat dan hanya calon-calon yang melepasi tapisan serta memenuhi syarat sahaja akan dipanggil menghadiri temu duga. Tunggu keputusan keluar dan semoga berjaya. Untuk makluman, PSTT hendaklah dihantar kepada Ketua Jabatan masing-masing seperti yang dinyatakan dalam Surat Arahan Penempatan oleh KPM.

Next

Cikgu Kongsi Tips Temuduga SPP Secara Atas Talian / Norma Baharu

Maka, anda boleh mengisi borang permohonan yang disediakan pada portal ini. Menteri Pendidikan menyatakan bahawa negeri Sarawak, Sabah, Selangor dan Johor merupakan negeri dengan jumlah kekosongan guru tertinggi pada tahun 2021. Sila hubungi Hotline SPP atau SISPAA-SPP Tindakan: Pemohon bukan warganegara atau Pemastautin Tetap atau telah meninggal dunia atau maklumat tidak sah oleh JPN Mesej: Tahniah! PDPP PROGRAM PELAJAR CEMERLANG AMBILAN OKT 2020 GRADUAN SENAT KE-59 7.

Next

Semakan Penempatan Pengambilan Guru One

Untuk makluman calon yang telah membuat permohonan Pengambilan Khas Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 Secara One-Off Tahun 2021, temuduga telah dilaksanakan secara berfasa bermula 8 September 2021 secara berperingkat, manakala semakan panggilan temuduga boleh dibuat mulai 3 September 2021 Fasa 1 , manakala Fasa 2 boleh dibuat mulai 3 Oktober 2021 dan Fasa 3 bermula 3 November 2021. Permohonan anda masih sah jika masih dalam tempoh sah laku pendaftaran.