Sekolah menengah teknik melaka. Permohonan Kolej Vokasional KV dan Sekolah Teknik SMT 2022

Sekolah Menengah Teknik Melaka

Kelas Tingkatan 6 Rendah telah dibuka pada tahun 1976. Pada tahun lepas, rayuan boleh dibuat mulai 29 Januari hingga 28 Februari 2020 Aliran Perdana dan 12 Februari hingga 28 Februari 2020 Aliran PAV.

Next

Sekolah Menengah Teknik Melaka

Panduan buat pelajar Tingkatan 3 yang berhajat untuk memasuki Sekolah Menengah Teknik SMT. Perdagangan Kursus ini ditawarkan bagi memberi pendedahan kepada pelajar berdasarkan amalan perdagangan dan perniagaan yang merangkumi bidang pengeluaran, perdagangan, perniagaan, bantuan perniagaan, pelaburan, pemilikan perniagaan, konsumerisme dan etika amalan perniagaan.

Next

Sekolah Menengah Teknik Melaka

Kejuruteraan Mekanikal 9 3.

Next

Permohonan KV 2022 Kolej Vokasional Dan SMT Online

Sekolah Menengah Teknik SMT merupakan sebuah sekolah milik kerajaan Malaysia yang menjurus ke Sijil Pelajaran Malaysia Aliran Teknikal di bawah kelolaan Kementerian Pendidikan Malaysia KPM. Senarai Lokasi Sekolah Menengah Teknik SMT Dan Kursus Yang Ditawarkan.

Next

Senarai Sekolah Menengah Teknik dan Kursus Ditawarkan SMT 2022

Berita baik buat Murid Lepasan Tahun 2021 yang sepatutnya menduduki Pentaksiran Berasaskan Sekolah PBS tetapi dibatalkan.

Next

Sekolah Menengah Teknik Bukit Piatu

Pihak kerajaan telah mengangkat taraf pendidikan SMT setaraf dengan sekolah yang lain.

Next

Permohonan KV 2022 Kolej Vokasional Dan SMT Online

Semakan keputusan kemasukan ke Kolej Vokasional KV dan Sekolah Menengah Teknik SMT 15 — 20 Mac 2022 Pemohon murid Aliran Perdana, semakan tawaran boleh dibuat secara online di laman sesawang KPM· Bagi murid Aliran PAV, surat tawaran akan diserahkan kepada guru SMK PAV oleh KV yang terlibat 4. Telefon, Laman Web Rasmi, Dan Kursus-kursus yang ditawarkan.

Sekolah Menengah Teknik Melaka

Menawarkan platform untuk membantu syarikat kecil dan serdahana SME khususnya untuk tujuan pemasaran dan promosi produk serta servis anda di Internet pada kos yang minimal tanpa perlu pening kepala melakukan pemasaran online dan menguruskan laman web yang cukup banyak cabarannya. Dari segi kemudahan bersukan, terdapat sebuah padang bola sepak, bola jaring, 2 gelanggang sepak takraw dan sebuah gelanggang bola tampar. Pembelajaran merangkumi pemahaman konsep serta perkembangan maklumat terkini dalam bidang perdagangan berdasarkan kepada konsep, peraturan, undang-undang yang diamalkan dalam dunia perniagaan sebenar.

Next