Ost masih ada rindu. Marsha

Lirik Lagu Marsha Milan AJL36 ~ Cinta (OST Drama Masih Ada Rindu)

Sudah tiada lagi rasa cinta di hatinya, apa yang tinggal hanyalah kebencian terhadap Hisham. Lirik Lagu Cinta by Marsha Milan.

Lirik Lagu Marsha Milan

Tanpa diduga, selepas pemergian Hakim barulah Syafika menyedari dirinya berbadan dua. Detik berganti Tak akan kembali sudah Walau darah air mata Tiap memori Seakan menghen…'. Untuk mencari lirik lagu lainnya silahkan ketik lirik lagu yang Anda inginkan pada kolom pencarian yang telah kami sediakan.

Next

Lirik Lagu Aisha Retno

Kami ucapkan banyak terimakasih telah berkunjung dan membaca sebuah informasi tentang Lirik Lagu Marsha Milan — Cinta OST Masih Ada Rindu di blog ini. Kelahiran anaknya, Luqman Adam membuatkan hidup Syafika lebih bermakna. Tersedar daripada koma, Hisham hanya mengingati peristiwa tiga tahun sebelum kemalangan itu.

Next

Marsha

Apakah yang akan terjadi kepada Hisham jika mengetahui Wahida bukan lagi isterinya? Hadi menyatakan perasaan kepada Syafika.

Masih Ada Rindu

Ianya mula menjadi bualan dan viral selepas mendapat tempat ke-2 dan persembahan terbaik oleh penyanyinya Marsha Milan dalam AJL36 yang lepas. Jangan lupa untuk mendengarkan play, like, comment, share, subscribe channel youtube yang menyediakan lagu tersebut ya kawan.

Next

Lirik Lagu Marsha Milan AJL36 ~ Cinta (OST Drama Masih Ada Rindu)

Detik berganti Tak akan melaju masa Untuk melihat ke sana Apa pun datang Mudahkan sabar dan tenang Minta senang kesulitan Fahami semuanya Fahamkan segala-gala Kisah yang sudah Beningkan raga Jernihkan jiwa Inginnya aku berlari Dan mendekatimu Rupa rupanya kau Di depan mata Ingin aku terbang tinggi Teruskan mencari Ku terlupa untuk Menutup mata Itulah sedikit ulasan dari admin mengenai 'Lirik Lagu Marsha Milan — Cinta OST Masih Ada Rindu ', tujuan kami hanya untuk memberikan informasi dan arsip lirik lagu sebanyak mungkin guna untuk memudahkan anda yang ingin menghafal, belajar dan bermain musik.