Kek batik che nom. 5 Resepi Cara Buat Kek Batik Sedap

Resepi Kek Coklat Moist

Ada satu resipi yang paling senang nak mampos aku pakai pisang frozen je omg so creamyyyyy.

10 Easy Kuih Raya Recipes 2021: No Complicated Ingredients Or Equipment Required!

Dah lama teringin nak buat kek batik indulgence ini. Keluarkan kek batik dari peti sejuk, kemudian tuangkan coklat ganche ini ke atas kek batik tersebut. Sejukkan pada suhu bilik, baru masukkan dalam peti ais.

Next

5 Resepi Cara Buat Kek Batik Sedap

Tuang White Chocolate Moosse ke atas Kek Batik yang sudah disejukkan tadi. Bila aku apply kan kat Umar, cepat je rambut dia lebat huwarghh best sangat! A khir sekali masukkan Biskut Marrie yang dah dipatah-patahkan.

Next

Resepi Kek Batik mudah dibuat dan sedap dimakan

Tapi jangan la manis leting weh, pun tak sedap.

Next

Resepi Kek Batik Sedap

Bila guna ring sling ni, kaki anak akan berada dalam M position. Konsep dia sama lah macam mendukung anaj, tapi lebih mudah dengan ada support dan bantuan dari sehelai kain yang material nya bagus untuk menampung berat anak.

Next

Norhana Rosmida

Macam aku, memang suka makan panas-panas fuh sedapnya, cair-cair gitu rasa gula dia.

Next