Bayang khai bahar lirik. lirik lagu

Malay Gitar Kord: Khai Bahar

Lirik Lagu Khai Bahar - Luluh Judul Lagu : Luluh Artis : Khai Bahar Diciptakan Oleh : Khai Bahar Album : Lagu Luluh Profil Khai Bahar Muhamad Khairul Baharudin atau Khai Bahar merupakan penyanyi solo berusia 23tahun asal Malaysia yang baru baru ini populer dengan single berjudul Luluh yang diunggah di Youtube. Iya, Memang Benarku, Sungguh-sungguh Ku Cintainya, Tapi Dia Dah Berubah, Cintanya Bukan Lagi Untukku.

Next

Kunci Gitar Khai Bahar

Hati ini semakin risau Jurang perjalanan ku Walau jauh tak kan berubah...

Next

Lirik Lagu Bayang Khai Bahar

Mungkin tangan ini tak pernah.. Mungkin mata ini tak terlihat Tak akan hilang..

Lirik Bayang

Lagu Luluh ini bercerita tentang kisah kehidupan dan memberi sebuah motivasi kepada yang mengalami kegagalan dalam hidup.

Khai Bahar

Mekar di dalam jiwaku Bersebelahan tanganku Tak mungkin aku terlupa... Transpose: Light Mode Dark Mode Intro:........

Next

Lirik Lagu Luluh

Lubuk hati yang terdalam.. Mungkin mata ini tak terlihat Tak akan hilang.. Tidak Boleh Transpose Boleh Transpose Em D C D Em D C D Em D Lubuk hati yang terdalam C D Dihuni rindu menjalar Em D Jarak terus memisahkan C D Tapi hati Em D Mungkin tangan ini tak pernah C D Membelai indah cintamu Em D Mungkin mata ini tak terlihat C D Tak akan hilang Chorus: Em Bayang Am D Mekar di dalam jiwaku Bm C Bersebelahan tanganku Em B Tak mungkin aku terlupa Bm aaaaaa Em Rindu Am D Hati ini semakin risau Bm C Jurang perjalanan ku mlykrd Em B Walau jauh tak kan berubah Bm Aaaaaaaa Solo: C D Bm Em C D Em Ulang Chorus Em Bengang Am D Rindu mendera hatiku Bm C Pedih menyiksa jiwaku Em B Tak pernah kita bersua Bm Aaaaaa Outro: C D Em Em Malaykord Terdapat Kesalahan Chord Di Sesetengah Baris Terdapat Kesalahan Lirik Pada Lagu ini Nama Lagu atau Nama Artist yang Salah Chord Lagu ini Terlalu sukar untuk Dimainkan Terdapat gangguan reka bentuk pada Page ini.

Khai Bahar

Rindu mendera hatiku Pedih menyiksa jiwaku Tak pernah kita bersua... Tuhan Hapuskanlah Segala Resahku, Berikanlah Ketenangan, Agarku Mampu Berdiri Lagi.

Lirik Lagu Bayang

Mekar di dalam jiwaku Bersebelahan tanganku Tak mungkin aku terlupa...

Next