Semak kwsp. Semakan Pengeluaran Khas KWSP

Semakan Pengeluaran Khas KWSP

Walau bagaimanapun, terima tidak bermakna lulus. Maklumat Lanjut Sila rujuk soalan lazim mengenai semakan dan tarikh terkini Pembayaran Pengeluaran Khas KWSP di bawah;. Semakan kelulusan Pengeluaran Khas KWSP akan dibuka bermula 9 April 2022.

Next

Semak status permohonan KWSP hari ini

Senarai cawangan kiosk ada di sini, Syarat Kelayakan Apply Pengeluaran Khas 10000 Syarat kelayakan adalah cukup mudah, berdasar gambar di bawah ini.

Next

Cara Semak Pembayaran KWSP RM10,000 Melalui i

Langkah pertama; Buka laman portal i-Akaun KWSP melalui link Langkah kedua: masukkan ID Pengguna, sahkan kata kunci keselamatan dan masukkan password kata laluan. Maklumat paling penting, pembayaran pengeluaran khas RM10,000 ini akan dibayar pada 20 April ini.

Cara Semak Status Permohonan KWSP 10K

Ini juga akan membolehkan anda menyemak tarikh dan anggaran bila duit akan masuk ke dalam akaun bank.

Cara Semak Pembayaran KWSP RM10,000 Melalui i

Jika dah habis duit pada akaun 2, boleh buat pengeluaran di akaun 1 dengan syarat ada lagi baki akaun anda ada RM100 pada akaun 1 anda.

Pengeluaran Khas Kwsp 2022, Semakan Status Permohonan

Boleh SHARE panduan cara pengeluaran khas kwsp RM10000, check semak status lulus bayaran epf 10k di Group WHATPPS dan FACEBOOK anda supaya kenalan dan family terdekat, membantu memudahkan mereka dalam proses mengeluarankannya. Jika belum buat lagi, sila secepat mungkin.

Next

i

Klik Withdrawal History di sebelah kiri skrin.

Next

Cara Semak Pembayaran KWSP RM10,000 Melalui i

Tetapkan AMAUN PILIHAN PENGELUARAN anda dengan menaip amaun pilihan.

Next