Pengawas pusat sumber. Pusat Sumber SMKLG: Senarai Tugas Pengawas PSS

Pusat Sumber SKPG1: SENARAI TUGAS

Membantu dalam pengedaran bahan buku peminjaman dan pemulangan 2.

Discover baju pengawas pusat sumber 's popular videos

Menyimpan dan menyusun bahan-bahan yang telah digunakan oleh para pengguna ketempat asal 5. Barisan pengawas pusat sumber sekolah. Pertandingan nilam seperti bahan-bahan bacaan berunsur fiksyen bahasa Melayu dan bahasa Inggeris serta bahan bacaan bukan fiksyen bahasa Melayu dan bahasa Inggeris berupaya mendorong murid-murid mengunjungi pusat sumber sekolah.

Next

SENARAI TUGAS PENGAWAS PUSAT SUMBER

Mengirimkan notis peringatan kepada peminjam-peminjam yang belum memulangkan buku d. Pelajar tidak dibenarkan makan, minum atau tidur di dalam bilik audio visual. Membantu pelanggan dalam penggunaan PSS 13.

Next

JawatanKuasa PSS

Memperoleh dan menyemak Bibliografi-bibliografi, Katalog-katalog daripada penerbit-penerbit atau punca-punca tertentu untuk mengetahui jenis-jenis buku yang perlu dan dapat dibeli. Membantu Penyelaras dalam pengurusan dan pentadbiran PSS 2.

Next

JawatanKuasa PSS

Pusat sumber sekolah perlu dilengkapi dengan pelbagai bahan bacaan seperti buku, majalah dan akhbar. Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link.

Next

SENARAI TUGAS PENGAWAS PUSAT SUMBER

Selamat datang ke pusat sumber smk. M Pengawas dilantik daripada para pelajar tahun 4,5 dan 6 S.

Baju Pengawas Pusat Sumber Sekolah Rendah / Watikah Pelantikan Pengawas Pengawas Sekolah Pss Sk Jelapang Jaya

Dengan adanya pelbagai buku yang baharu dan terkini, pengunjung dapat meningkatkan ilmu pengetahuan mereka. Koleksi alat permainan dalam indoor games c. Ketua biro tidak boleh bersikap berke­cuali atau menikam dari belakang kecuali perkara yang dilakukan menyalahi peruntukan dalam Perlem­bagaan Pengawas PSS.

Next