D kayangan steamboat. D'Kayangan Steamboat BBQ Selera Ramadhan Buffet 2 in 1 (Steamboat + Grill)

Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan, Seksyen 13 Shah Alam

Wah, tomyam dia memang kick. Sangat berbaloi harganya dengan menu yang pelbagai..

Food Review 2021

Husband pon dah lama teringin nak makan steamboat. Tengok orang dia macam sempoi je. Patutlah, semerbak baunya masa tengah grill… memang menaikkan rasa.

Next

Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan, Shah Alam

The waiter doesn't disturb you, its great for me. Baik daging, ayam, sotong, serba serbi sedap. Dengan harga yang ditawarkan, anda boleh menikmati pelbagai pilihan makanan laut yang segar dan dijamin halal seperti ketam, udang segar, potongan ikan, filet, ayam, kupang, tiram, kerang, kepah, ayam dan banyak lagi bersama minuman percuma sejuk atau panas.

Next

Steamboat Shah Alam : Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan Pilihan Ramai?

Setelah duk pakat dengan husband dan google tempat makan yang menarik, makanya kiteorang decide untuk makan steamboat. In my opinion the table arrangement em not so great.

Next

Buffet Ramadan D'Kayangan Steamboat BBQ Buffet

MamaEma berulang tambah makan nasi beriyani, ayam beriyani semalam… sedap sangat. Kan esok-esok korang pergi, cakap tak ada pun hidangan yang MamaEma cakap ni.

Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan, Seksyen 13 Shah Alam

Bagi penggemar daging kambing pula, restoran ini turut menyediakan kambing panggang setiap hari dan sangat lazat dan menyelerakan.