Sherry ibrahim nyanyi. [VIDEO] Sempena Hari Jadi Betty Rahmad, Elyana & Sherry Nyanyi Lagu Happy Birthday Versi Melodi Tamil!

Hasrat Sherry Ibrahim Jadi Penyanyi Tak Tercapai

Saya yakin keputusan itu baik untuk diri dan kerjaya saya. Kata Sherry, pada asalnya dia mahu memasuki industri hiburan sebagai penyanyi dan banyak menyertai pertandingan nyanyian.

Next

Video

Bagaimanapun minggu ini juga menyaksikan satu lagi penyingkiran iaitu Si Merak. Membawakan lagu Cinta Dalam Hati nyanyian asal kumpulan Ungu, suara Si Merak dari awal lagi memang cukup memukau. Antara perserta yang berjaya loloskan diri ke peringkat akhir adalah Rambutan, Ratu Semut, Seladang, Orkid dan Burung Hantu.

Next

Ramai Terkejut Sherry Ibrahim Di Sebalik 'Si Merak', "Tak Disangka

Mana tidaknya, Elyana dan Sherry Ibrahim yang juga kenalan rapat Betty, turut sama meraikan hari jadi buat ibu kepada Ardy Wira itu. Tahun ini nampaknya para peserta rancangan realiti TV ini semuanya hebat-hebat.

Next

Discover sherry ibrahim nyanyi 's popular videos

Bagaimanapun, kata Sherry terlalu banyak halangan untuk dia mengejar cita-cita itu. Namun nasib tidak menyebelahi kerana banyak sangat halangannya," ujarnya. Sherry Ibrahim anggap tiada rezeki dikenali sebagai penyanyi..

Next

Ramai Terkejut Sherry Ibrahim Di Sebalik 'Si Merak', "Tak Disangka

Dalam perkembagan lain, Sherry baru sahaja selesai menjalani penggambaran drama 60 episod yang bertajuk Keluarga Karaoke yang turut dibintangi oleh Raja Ema dan Elyana.

Discover sherry ibrahim nyanyi 's popular videos

Katanya, Dafi dan rakan kongsinya Afiq tidak mempunyai sebarang masalah untuk melepaskannya mengerakkan kerjaya secara sendiri. Minggu ini menyaksikan memang betul Sherry Ibrahim adalah Si Merak! Sherry, 32, berkata, ia adalah kerana tiga buah lagu yang dirakam tahun lalu adalah ketika dia berada di bawah pengurusan tersebut. PETALING JAYA: Pelakon Sherry Ibrahim memberitahu hasrat menjadi penyanyi berkubur apabila mengambil keputusan keluar daripada syarikat pengurusannya Laugh Out Loud LOL Entertaiment.

Next

Ramai Terkejut Sherry Ibrahim Di Sebalik 'Si Merak', "Tak Disangka

Tidak merasakan terlalu lewat untuk menceburi bidang nyanyian walaupun sudah berusia 39 tahun, Sherry berpendapat jika rezeki itu baharu tiba beliau menerimanya. Explore the latest videos from hashtags: sherryibrahim. Beberapa nama dipetik kononnya adalah insan seni di sebalik kostum tersebut, namun ada juga yang meneka Sherry Ibrahim adalah orang yang memiliki suara seperti itu.

Next

[VIDEO] Sempena Hari Jadi Betty Rahmad, Elyana & Sherry Nyanyi Lagu Happy Birthday Versi Melodi Tamil!

. . .