Bekas suami nadia brian. Suami Mula Dedah Dua Nama Lelaki Yang Nadia Brian Telah Cvrang

Bekas suami Nadia Brian mahu segera bercerai, tak sempat tunggu mahkamah

Sekadar info, Nadia Brian dan Muiz Nasruddin telah mendirikan rumah tangga pada 9 November 2019 lalu.

Next

Bekas suami Nadia Brian mahu segera bercerai, tak sempat tunggu mahkamah

Terdahulu Menurut Muizz, dia sudah cuba sedaya-upaya menyelamatkan rumah tangga mereka, namun menemui jalan buntu.

Suami Mula Dedah Dua Nama Lelaki Yang Nadia Brian Telah Cvrang

Dalam pada itu, Muizz berharap dia tidak dikaitkan lagi dengan Nadia selepas ini dan akan sentiasa mendoakan agar bekas isterinya menemui kebahagiaan yang dicari. Bagaimanapun pelakon drama Titian Takdir itu menafikan semua tuduh4n yang dilemparkan terhadapnya sebelum ini malah menyifatkan ia sebagai fitn4h semata-mata.

Next

“Bek4s Suami Nadia Brian Ded4h Kenapa Mahu Segera Bercer4i,” Tak Sempat Tunggu M4hkamah

Memanglah di Instagram nampak macam saya sendiri tapi itu semua adalah atas urusan kerja. Dalam perkembangan lain, Nadia kini sedang menjalani penggambaran filem komedi berjudul 'Rumah Maduku Berhantu' bersama Zizan Razak dan Rita Rudaini. ARTIKEL BERKAITAN: "Saya failkan perceraian pada Oktober tahun lalu.

Next

Nadia Brian sah cerai, berstatus janda

Memegang status baharu, pelakon filem Ratu Kala Jengking: Puteri Keranda ini berkata fokusnya kini lebih terarah kepada kerjaya seni dan keluarga. Bagaimanapun pelakon drama Titian Takdir itu menafikan semua tuduhan yang dilemparkan terhadapnya sebelum ini malah menyifatkan ia sebagai fitn4h semata-mata. Dikritik netizen kerana kerap berada di luar walaupun baru seminggu bercerai, Nadia menegaskan bahawa dia keluar untuk bekerja dan mencari rezeki bagi menyara kehidupannya bersama ibu serta neneknya.

“Bek4s Suami Nadia Brian Ded4h Kenapa Mahu Segera Bercer4i,” Tak Sempat Tunggu M4hkamah

Mahu memulakan kehidupan baharu tanpa berlengah, Muizz mengambil keputusan untuk melafazkan cerai di hadapan saksi daripada dua belah pihak di kawasan perumahan Puchong.

Next