I-sinar. Cara Daftar i

EPF i

Anda juga boleh membuat semakan status pengeluran melalui. Jom join channel telegram untuk info mengenai i-Sinar KWSP.

Next

Permohonan Baru & Kemaskini Amaun Pengeluaran i

Walau bagaimanapun, jumlah pengeluaran maksimum yang dibenarkan adalah sebanyak RM60,000. This programme runs from April 1, 2020 until March 31, 2021.

Next

Cara Semak i

Cuma, anda perlu nanti untuk buat semakan kelulusan permohonan. Namun, perkara ini masih lagi dalam perbincangan. Read more about the application procedure.

Next

Cara Semak i

If you have lost your job or experienced a loss in income due to the COVID-19 pandemic, you might want to consider applying for the EPF i-Sinar programme to support your finances. Dikatakan bahawa Kementerian Kewangan akan membenarkan tidak lama lagi. Activate all KWSP number.

Cara Daftar i

Keputusan permohonan boleh mula disemak pada 4 Januari 2021. Ikuti perkongsian berkenaan pendaftaran i-Sinar di seperti di bawah. MAKLUMAT LANJUT Untuk maklumat lanjut, ahli boleh menghubungi hotline khas i-Sinar di 03 — 8922 4848.

Next

Tarikh Bayaran i

Ben Rohan This is so inefficient.

Next

Tarikh Bayaran i

Boleh rujuk jadual yang dikeluarkan oleh laman web rasmi KWSP seperti di bawah ini.

Next

Permohonan i

Advertisements Mulai 8 Mac 2021, ahli KWSP yang berminat untuk mengeluarkan simpanan akaun 1 anda boleh berbuat demikian melalui permohonan baru i-Sinar. Ini kerana ia sangat memudahkan urusan permohonan. Terkini, semakan status pengeluaran i-Sinar boleh dibuat di portal rasmi isinar.

Next