Homestay sungai besar ada kolam renang. 20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang. Sesuai Buat Reunion & Family Day! — static.clicccar.com

Omah Liren: OMAH LIREN HOMESTAY Sungai Besar

Yang bezanya di sini tidaklah warna-warni dan warna utama yang digunakan adalah warna merah.

15 Tempat Menarik di Sungai Besar (Makan Sedap & Bergambar)

Dengan lokasinya yang strategik di sebelah Pantai Remis dan dalam bandar bersejarah dan pesisir kecil Kuala Selangor, ia mudah diakses melalui Lebuhraya KL-Kuala Selangor LATAR atau Lebuhraya Lembah Klang Utara NKVE. Manataknya, homestay ini merupakan salah satu yang menyediakan indoor dan private pool kepada penginap mereka. Stay safe and stay strong, everyone! Harga pulak sangat berbaloi dan berdekatan dengan restoran ikan bakar Muara Sungai Duyong dan Ikan Bakar Umbai yang cukup popular menyajikan makanan laut segar.

Next

Villa Amyleeya

Ada bilik bertemakan bali, eropah, rainforest, kontemporari dan juga bilik famili sebagainya untuk anda pilih di sini. Ada lot parking yang disediakan oleh pihak Laman Tebu Aidil. Alamat: Jalan Perdana 1, Taman Sekinchan Damai, 45400 Sekinchan, Selangor Waktu Operasi: Setiap hari  Phone: Banyak je kan tempat-tempat penginapan yang menarik di sekitar Sekinchan ni? Untuk membuat aktiviti menanam pokok pun bagus juga dilakukan di sini.

Next

25 Homestay Unik Di Malaysia Sesuai Untuk Family Day (Beserta Kolam Renang) © static.clicccar.com

Semoga kita semua dapat bercuti di destinasi impian kita satu hari nanti.

Next

20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang. Sesuai Buat Reunion & Family Day! — static.clicccar.com

Untuk maklumat lanjut dan tempahan, anda boleh klik sini. Set Warong Lalapan Setalam dan Set Mini Couple yang menghimpunkan menu Lapan dalam satu sajian turut menjadi hidangan utama di sini. Anjung Pool Villa Sekinchan Anjung Pool Villa di Sekinchan merupakan homestay yang turut mempunyai pemandangan sawah padi yang cantik serta menenangkan.

Next

(2022) 6 Homestay Menarik Sekinchan yg PALING BEST » Cari Destinasi

Cendol Atok Selepas anda membeli belah nata de coco, anda boleh basahkan tekak di Cendol Atok. Jun 05, 2021 · n i lagi satu homestay muslim yang ada kolam renang untuk korang.

15 Tempat Menarik di Sungai Besar (Makan Sedap & Bergambar)

Pada tahun 2013 rumah ini di robohkan dan sebahagian daripada kayu yang masih elok digunakan untuk membuat tiang dan lantai tingkat bawah Omah Liren.

Next

Homestay Sungai Besar Ada Kolam Renang

Antaranya rumah kayu, rumah atas kolam, rumah nordin ahmad, rumah kontena, dan rumah menara.