Pok ya cong codei. Pok Ya Cong Codei : Memburu Siti (2022)

Pok Ya Cong Codei Memburu Siti (TV Series 2022– )

Itu semua watak yang diherokan secara sangat dahsyat, Pok Ya adalah gabungan watak benar yang saya kenali dan gauli. The hunt for Siti is intensified when Pok Ya finds out Siti did not leave him...

Pok Ya Cong Codei : Memburu Siti (2022)

Pihak kami tak keluarkan T-shirt ini dan mana mana T-shirt.

Next

Pok Ya Cong Codei : Memburu Siti (2022)

Telah dibuktikan bagaimana Pok Ya yang masih laku air liur­nya menyelesaikan beberapa kesulitan yang ada sepanjang perjalanan mencari isterinya Siti di Kuala Lumpur. Saya suka sikap begini. When Siti left, Pok Ya had no intention to look for her until he learns that she is pregnant with his child.

Next

Baju T cetak rompak Pok Ya, Sabri: Komunis tu....

Walaupun hanya berstatus telefilem, tayangan ini mendapat sambutan luar biasa di kalangan rakyat apabila di berikutan penyampaian mesej di dalam filem ini amat dekat dengan masyarakat Malaysia terutama masyarakat.

Politik dan watak sinis Pok Ya Cong Codei

Kata Sabri, apa yang dilakukan pihak terbabit adalah salah sama ada dari segi moral atau undang-undang. Sabri kemudian menghasilkan drapa bersiri dengan watak berkenaan pada tahun ini. Ternyata ada dakwaan stesen televisyen yang menyifatkan bagi melariskan drama atau telefilem, naskhah itu perlu dilakonkan oleh pelakon yang mempunyai pe­ngikut yang ramai adalah salah.

Next

Baju T cetak rompak Pok Ya, Sabri: Komunis tu....

Pok Ya Cong Codei asalnya merupakan karya arahan dan lakonan Sabri yang mencetuskan fenomena pada 2018.

Next

Politik dan watak sinis Pok Ya Cong Codei

Tidak seperti kebiasaan dan hukum drama Melayu yang hanya menyajikan watak datuk, datin, tan sri dan puan sri yang mempunyai kekayaan luar biasa. Siaran asal 20 Januari 2018 Pok Ya Cong Codei adalah sebuah telefilem drama Malaysia 2018 yang ditulis dan diarah oleh dan ditayangkan pada 20 Januari 2018 di dan. Dia mendapat tugasan dari rakan lamanya iaitu Datuk Sahak untuk mencari anaknya yang diculik di.

Next